Cercei statement care spun o poveste

Cerceii statement sunt acele bijuterii care atrag atentia prin stralucire si dimensiune, se fac remarcati din primul moment fara a avea nevoie de o prezentare anume. Acestia au un scop bine definit: sa te scoata din anonimat, sa iti transforme intreaga tinuta! 

Acești cercei dau o notă de strălucire și culoare oricărei ținute: elegantă, casual sau office. 

Bijuteriile statement sunt o declarație de stil și reprezintă un mod foarte evident de a personaliza o tinuta, de a-i da o nota curajoasa .Acestia transmit forţă, încredere şi curaj, în forme clasice, dar nu numai. 

Cum purtam cerceii statement? 

Cel mai simplu si frecvent mod de purtare este in asociere cu o tinuta simpla, fie de seara, office sau casual. Este imposibil sa dai gres accesorizand o rochie simpla, neagra, spre exemplu, cu o pereche de cercei mari, stralucitori. Astfel, cu ajutorul unor bijuterii alese cu grija, un outfit simplu poate deveni cu adevarat sofisticat. Se transforma total. Astfel, inainte de  a considera o tinuta banala, incearca aceasta asociere, vei ramane uimita. 

Cerceii statement pot fi purtati si la o camasa simpla sau la o maleta neagra. Astfel iti vei face o aparitie wow, trebuie doar sa ai curaj, sa iti descoperi stilul si sa nu te temi sa iesi in evidenta. 

O alta modalitate de purtare a acestor bijuterii este cu parul prins. In acest mod, frumusetea si stralucirea lor nu va fi umbrita sau ascunsa. La o tinuta de seara, poarta parul prins intr-un coc strans sau, prins in coada la o tinuta casual. Aceste coafuri vor evidentia cel mai bine unicitatea acestor cercei. 

Dacă aveți de gând să purtați părul liber cu cerceii, nu uitați să vă dați părul după urechi din când în când, în caz contrar cerceii nu vor atrage atât de multă atenție pe cât ar trebui.

Ceea ce este foarte important in purtarea acestor bijuterii este echilibrul. Opteaza pentru o singura zona pe care sa pui accentul. Daca alegi acest tip de cercei este recomandat sa optezi pentru un colier foarte discret sau, poti chiar sa renunti complet la el daca dimensiunea cerceilor este supradimensionata. Si celelelate bijuterii alese trebuie sa fie minimaliste, care se potrivesc de minune cu o pereche de cercei statement. 

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont inainte de a alege sa purtam acest model de cercei este cat de complex este restul tinutei.

O rochie cu paiete, detalii stralucitoare sau metalice in zona pieptului se potriveste cu o perche de cercei mult mai discreti. In caz contrar, tinuta, per total ar putea parea mult prea incarcata. 

Machiajul, de asemenea, trebuie sa fie mai finut, trebuie evitate rujurile in culori puternice sau fardul de obraji exagerat. 

Cerceii statement sunt bijuterii care se remarca imediat si te fac remarcata. Purtati corect, vor iesi cu adevarat in evidenta si iti vor evidentia stilul si personalitatea. 


Example blog post
Example blog post
Example blog post