Cum asortam cureaua in tinutele noastre?

In ce priveste accesorizarea tinutei, mereu la indemana si cel mai versatil accesoriu este cureaua. Legata in jurul taliei iti va evidentia silueta si va crea un look de senzatie.

Cureaua subtire se potriveste pieselor vestimentare largi si ofera un efect de subtiere a taliei, iar cea medie compune tinute relaxate, care pot fi purtate de zi cu zi. Cureaua purtata in talie confera eleganta si feminitate.

Dorim sa iti impartasim cateva secrete despre cum sa asortezi o curea  in tinuta ta!

Cureaua subtire se potriveste in special femeilor suple si poate fi purtata atat in tinute casual sau office, cat si la tinute de seara, iti pune in evidenta in mod armonios talia.

Pentru un outfit elegant o poti asorta la pantaloni office, rochie sau peste un sacou in combinatie cu fusta.

    

Sursa: Pinterest

 

Pentru un look casual de efect iti recomandam sa porti cureaua peste cardigan, pulover, peste sacou si chiar si peste palton.

  

 

Sursa: chicflavour.com

Cureaua cordon nu este un cordon propriu zis, ci este o curea prinsa asemenea unui cordon.

  

 

 Sursa: chicflavour.com, pinterest.com

 

Mai putem observa brauri din satin in culori pale sau vibrante, curele de care atarna un lantisor, curele cu catarame mari etc.

 

 Sursa: chicflavour.com

In ce priveste culorile in trend raman cele clasice – maro sau negru, urmate de cele argintii sau aurii, apoi cele colorate.

   

 Sursa: chicflavour.com, pinterest.com

 

Curelele din perle pot fi alegerea ideala in crearea unei tinute rafinate pentru  evenimente speciale. Se asorteaza perfect la orice stil de rochie – mulata, lejera sau vaporoasa. Recomandam aceste modele celor care vor sa accentueze rolul decorativ al curelei.

 

  

 Sursa: pinterest.com

Cureaua este un truc simplu pe care il poti folosi ca arati mai slaba in hainele pe care le porti. Secretul este sa o strangi intotdeauna in zona taliei unde circumferinta este cea mai mica.

 Alege aici modelul tau preferat!

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post