Inele romantice si glamouroase!

 

Inelele s-au numarat dintotdeauna printre cele mai apreciate accesorii!

Inelul pe care il porti este insasi reflexia stilului care te defineste. Modern, vintage, clasic, simplu sau incrustat cu cristale, argintiu, auriu, rose - orice ai alege un lucru e sigur: inelul tau reprezinta stilul tau!

 

Sursa: chicflavour.com

Un inel statement este o declaratie de dragoste intregii tale colectii de bijuterii!

Le recomandam femeilor indraznete carora le plac bijuteriile cu dimensiuni generoase, care sa le puna in valoare outfitul. Sunt perfecte pentru tinutele de zi cu zi, de club sau chiar de cocktail.

  

  

Sursa: chicflavour.com, pinterest.com

Inelele masive, cu pietre, se recomanda a fi purtate pe degetul din mijloc. Indiferent de tinuta, nu te teme sa alegi modele statement, care sa te puna in evidenta.

 

Sursa: chicflavour.com

Un inel statement reprezinta accesoriul perfect, fiind extravagant si usor de remarcat, un must have pentru orice iubitoare de bijuterii.

Pot fi cadouri ideale pentru prietenele tale, astfel le vei arata aprecierea fata de independenta si flerul acestora.  

Sursa: moonlightjewelry.ro

 

 

Sursa: chicflavour.com
  •  Cum purtam inelele romantice si delicate?

Inelele finute iti aduc un rafinament aparte, indiferent de tinuta la care le porti. Delicate, abia vizibile, acestea stralucesc discret pe deget cu o eleganta simpla. Sunt bijuterii pe care le poti purta fara gres la rochia neagra de ocazie sau la tinuta casual, cand iesi cu fetele in oras.

 

  

Sursa: chicflavour.com

 Pe ce degete purtam inelele?

  • Pentru degetul mic alege modele de inele inguste, simple, fara pietre

  

Sursa: pinterest.com
  • Degetul inelar e "rezervat" pentru inelul de logodna si/sau pentru verigheta 
  
Sursa: pinterest.com
  • Degetul mijlociu este cel mai potrivit pentru purtarea unui inel masiv, cu o piatra de mari dimensiuni. Tot pe degetul mijlociu este indicat sa porti si inelele personalizate

 

Sursa: chicflavour.com

 

  • Pe degetul aratator se vor potrivi de minune inelele subtiri, eventual accesorizate cu diverse reprezentari geometrice

   

Sursa: pinterest.com

Daca ai degetele mai lungi poti opta pentru inele mai masive. Daca degetele tale sunt mai scurte alege inele subtiri, cu modele finute.

Inelele sunt accesorii pe care femeile aleg sa le poarte pentru a-si completa tinutele elegante, dar si tinutele office, casual sau chiar casual-sport. Inelele nu sunt simple accesorii, ci sunt adevarate bijuterii prin care te poti remarca placut. 

Vezi colectia noastra de inele si inspira-te! Creeza-ti propriul stil!

 

 

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post