Telefon: 0770.651.957 Luni-Vineri 8:00-16:00

Transport si retururi

Procedura de retur a magazinului online www.chicflavour.com

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nici o problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate. 

 • Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.
 • Pentru returnarea produsului acesta trebuie să aibă etichetele însoțitoare. Produsele din categoria LICHIDARE DE STOC nu pot fi returnate!
 • Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului chicflavour.com poate fi refuzat!
 • Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produselor.
 • Produsele fara eticheta originala nu se returneaza.
 • Costul returului este 19 lei.

            În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să urmați următorii pași:

 1. Anunțați dorința de returnare a coletului prin email (contact@chicflavour.com), pe pagina de Facebook sau telefonic la numarul afisat pe site. Un operator va trimite către firma de curierat o cerere de ridicare a coletului retur.
 2. Veți primi o confirmare pe mail, mesaj sau pagina de Facebook (Scrie mesaj).
 3. Între timp vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Curierul va reveni în 1-3 zile de la data confirmării cererii de retur ca să ridice coletul de la adresa menționata pe colet.
 4. Nu uitați să completați formularul de retur din colet și să îl puneți în colet alături de produsele returnate. 
 5. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate, și în scurt timp se vor pune banii în contul bancar furnizat de client. 
 6. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor nu se va reține nici o taxa, se va restitui strict contravaloarea produselor.
 7. După ce banii vor fi returnați în cont veți fi și anunțați printr-un email.

Atenție

 • Returul costa 19 lei. Aceasta taxa se va retine la restituirea sumei in cont.
 • Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă. Vă mulțumim de înțelegere.

            Echipa chicflavour.com verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime , culoare) în măsura în care este în stoc. Noi vom suporta toate costurile aferente schimbului.